Catering voor AZC's en noodopvang


Memories of Damascus heeft ruime ervaring met de catering voor AZC's, catering voor noodopvang en catering voor crisis-noodopvang. Wij verzorgen op dit moment de dagelijkse catering voor honderden bewoners van een grote crisis-noodopvang.

 

Aansluiten bij de leefwereld van bewoners
De dagen in een noodopvang / AZC zijn lang. Mensen hebben vaak weinig te doen, en kampen soms met trauma's. Goed eten is van essentieel belang. Wij bieden eten dat aansluit bij de wensen van vluchtelingen. Niet alleen voor het avondeten maar ook tijdens het ontbijt en de lunch. Al onze maaltijden zijn halal.


Totaalplaatje voor de dagelijkse catering
Wij kunnen AZC's en noodopvanglocaties een totaalpakket aanbieden qua catering. Wij beschikken over alle (buffet-)apparatuur die nodig is om een tijdelijke keuken en/of buffet op locatie in te richten, zoals koelingen, vriezers, warme en koude buffetten, koffie-, thee- en watervoorzieningen en ga zo maar door. In samenwerking met onze lokale leveranciers bieden wij bewoners de gehele dag door maaltijden, drinken, snacks en fruit. 

Participatie van bewoners
Wij geven bewoners regelmatig de mogelijkheid om ons te ondersteunen in onze productiekeuken, of om ons te inspireren met een lokaal recept. Daarnaast motiveren we inwoners van het AZC om zich bij de catering aan te sluiten als vrijwilliger tijdens de spitstijden. Het is voor de mentale gesteldheid van mensen ontzettend belangrijk om bezig te zijn en gewaardeerd te worden. Waar mogelijk nemen wij graag statushouders aan om ons steentje bij te dragen aan vroegtijdige arbeidsparticipatie en om gebruik te maken van hun kennis, motivatie en kwaliteiten. 


Catering voor AZC's en crisisnoodopvang door heel Nederland
Onze productiekeuken is gevestigd in Best, Noord-Brabant. Strategisch gelegen bij het knooppunt tussen de A2 en de A50. Wij kunnen door heel Nederland van dienst zijn.

U bent altijd welkom om bij ons op locatie langs te komen voor een vrijblijvend gesprek.
Neem contact met ons op via 0620777624 of via bestellen@memoriesofdamascus.nl 

Of lees hier een artikel over onze bijdrage aan de crisisnoodopvang in Liempde.